Her er RAZR V3x

Det amerikanske selskapet har lenge holdt oss på pinebenken i påvente av nærmere bekjentskap med deres kommende modell SLVR. Denne har vi enda ikke sett snurten av.

For ikke lenge siden fikk vi også det første møtet to andre modeller som heller ikke er lansert enda, nemlig RazrBerry-modellen og SCLPL, eller 'Scalpel' om du vil.

Det er ingen hemmelighet at Motorola har planer om å bruke store ressurser på videreutvikling av sitt RAZR-design. Nå har selskapet annonsert en etterfølger til sin første RAZR-modell, RAZR V3.

Det nye RAZR-modellen, som tidligere var kjent som V1150, har nå fått nytt navn, nemlig V3x.

2 cm tykk?
Mens RAZR V3 kun er 13,9 millimeter tykk, gir V3x deg litt mer å holde i med sine 20 millimeter. Hvis de tallene stemmer, er den dermed ikke så veldig mye tynnere enn andre kamskjellstelefoner, og står i kontrast til resten av Motorolas RAZR-serie hva angår tykkelse.

V3x sine samlede mål er 99 x 53 x 20 millimeter. Den er altså én millimeter høyere og to millimeter smalere enn V3-modellen. Dette er dog forskjeller som er såpass små at kun ekte kjennere vil merke noe til det.

Telefonens materiale og design minner svært mye om V3, bortsett fra at Motorola denne gangen har gått for en lysere variant. Enheten kan imidlertid også fåes i noe som likner brunt, en noe utradisjonell farge for mobiltelefoner.

V3x er betydelig tyngre enn sin forgjenger. Med sine 125 gram veier den 31 gram mer enn V3, som i forhold til størrelsen hadde en behagelig liten vekt på 93 gram.

På skjermfronten har det også skjedd ting. Den interne TFT-skjermen har blitt større, og kan nå by på en oppløsning på 240 x 320 piksler. Den eksterne STN-skjermen har også vokst noe, med oppløsning på 96 x 96 piksler.

Fargedybden er imidlertid den samme på begge modellene, med henholdsvis 262 000 og 4096 farger for den interne og eksterne skjermen.

  

 

Multimedia
I følge Mobiledia skal V3x ha fokus på multimedia, noe et kamera med 2 megapikslers oppløsning bekrefter. I tillegg til fiffige funksjoner som 8 x zoom, macromodus, fotolys og mulighet for å ta opp små videosnutter, kan du ha videosamtaler med kollegene dine.

For at du skal få plass til alle bildene du tar med VGA-kameraet, har telefonen 512 MB TransFlash-minne i tillegg til internminnet på 5 MB. De som savner en FM-radio i enheten, kan trøste seg med at en MP3-spiller er på plass, og at V3x støtter blant annet filformatene MP3, MPEG4, WMA og Real Video/Audio.

I likhet med V3, byr også V3x på maskinvare som skal tåle å vise 3D-grafikk, i tillegg til Java som gir muligheten til 3D-spill.

Når det gjelder trådløs teknologi, er det stort sett blåtann V3x har å skilte med. V3x har ikke støtte for infrarød, men byr på WAP 2.0 og GPRS klasse 10.

Telefonens standby-tid skal være 250 timer. Er du snakkesalig, kan du plapre i vei i fem timer før telefonen takker for seg.

Det foreligger foreløpig ingen informasjon om når vi vil få se V3x i butikkhyllene, ei heller hva den kommer til å koste.

(Kilde: Mobiledia)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen