Her er Razers spillmonster

Her er Razers spillmonster

Razer vil lokke tilbake spillerne til PC-plattformen.

Razer gjorde et stort nummer ut av nettstedet pcgamingisnotdead.com i forrige uke. Fremtiden for PC-spilling skulle ifølge Razer kunngjøres på fredag, og det som kom var spillmaskinen Blade. Og Razer er på ingen måter beskjedne, og omtaler Blade som verdens første ekte spillbærbare.

Blade skal være maskinen som gjør opprør mot det etablerte PC-markedet, og Razer hevder til og med at den skal lokke både spillere og utviklere tilbake til PC-plattformen. Store ord, helt klart, men vi synes nå at Blade i alle fall ser ganske lekker ut. Spørsmålet er nok om dette ikke bare oppfattes som nok en PC.

Vektnålen stopper ikke før godt over 3 kg, nærmere bestemt 3,16 kg. Dette er på ingen måter lett, men om man ser på tilsvarende maskiner med 17-tommers skjerm så er det ikke så galt. I tillegg er den relativt tynn, sett i forhold til vekt og størrelse da, med sine 2,24 cm.

Det som gjør at maskinen skiller seg ut er bruken av Switchblade-grensesnittet, som består av 10 dynamiske taster. I tillegg til et LCD-panel som kan brukes på to måter, for det første som en løsning som viser spillinformasjon fortløpende og for det andre som en trackpad til å spille på.

På prosessorsiden finner vi en Intel Core i7-2640M kjørende på 2,8 GHz. Denne er kombinert med 8 GB med DDR3-1333-minne og et Nvidia Geforce GT 555M. Skjermpanelet er på 17,3 tommer, med en oppløsning på 1920 x 1080 punkter. Videre noterer vi oss en harddisk på 320 GB.

For en spillmaskin som skal «endre verden» hadde vi kanskje sett for oss både en fetere prosessor, et bedre skjermkort og ikke minst en SSD. Men, der tenker tydeligvis Razer litt annerledes. Hvis du lar deg friste er prisen uansett på respektable 2799,99 USD.

(Kilde: Razer)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen