Her er Porsche-musa

Matchende musmatte koster ekstra.

Det er noe helt spesielt med en skikkelig sprek bil. Med linjer, lys, lyd, lukt, lakk og lær snakker vi om noe mer enn et transportmiddel som får deg fra A til B. Og sånn sett kan Porsches nye datamus og musmatte være det som gir deg en velkommen påminner om hva som befinner seg i garasjen. Ikke at det nødvendigvis må være din garasje, men nå sporer vi av...

Musmatta er i form av Porsche-emblemet, og skal ha den samme læroverflaten som brukes i bilinteriøret. Den trådløse datamusa har Porsche 911-former, rullehjul i aluminium og sensoroppløsning på anstendige 2000 dpi.

Vi regner med at både mus og matte kan skaffes gjennom din vanlige Porsche-pusher, men de kan også bestilles over nett. Men du må betale for godsakene – for et komplett sett må du ut med omtrent 100 britiske pund, og så kommer jo frakt pluss merverdigavgift i tillegg.

Datamusa kommer i hvit, rød (bildet) og
Datamusa kommer i hvit, rød (bildet) og "acid green".

Det å mikse data- og kjøretøydesign er for øvrig ikke noe nytt. Asus' Lamborghini og Acers Ferrari-serie er nok de mest kjente, men også Hummer og Koenigsegg har prydet bærbar elektronikk.

Porsche-design finner vi også på flere harddisker fra LaCie.

Kilde: Oh Gizmo

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen