Her er Playboy-mobilen

Her er Playboy-mobilen

Ifølge en pressemelding fra mobilselskapet Virgin Mobile er dette første gang det verdensberømte mannfolkbladet låner ut merkevaren og modellene sine til et mobilselskap.

Virgin og Playboy har valgt å benytte en Samsung X680 til oppgaven. Telefonen kommer med tre videofilmer og ti bilder av utvalgte playboymodeller, samt den berømte playboylogoen i bakgrunnen.

X680 ingen avansert mobil. Den har riktignok kamera, men kvaliteten tilsier at det egner seg best til MMS-bruk. Telefonen støtter EDGE, og koster i "normal" utgave beskjedne 1.600 kroner her hjemme. Vi tipper prisen blir noe høyere med kaninklistremerke på.

Noe for damene?
Det hevdes at telefonen henvender seg til begge kjønn, men det spørs om du får din bedre halvdel til å kjøpe akkurat det salgsargumentet der.

Med på kjøpet følger det i hvert fall et lite halssmykke med - og vi siterer - ”det tidløse glamouremblemet for alt som er sexy”. Eller den lille tegneseriekaninsilhuetten, om du vil.

Playmo-menn?
Enkelte vil kanskje hevde at telefonen først og fremst retter seg mot playmo-menn, og at et betegnende navn på nyvinningen ville vært Playmobil.

Sikkert er det i hvert fall at telefonen lanseres i Frankrike, landet enkelte ynder å omtale som kjærlighetens høyborg. Tiden vil vise om norske plastkarer skriker til seg det samme tilbudet.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen