Her er OL-mobilen

Vinter-OL står nok en gang for døren, og går denne gangen av stabelen i Torino i Italia den 10. februar. Samsung sponser også årets leker, og utgir en av sine toppmodeller i eksklusiv OL-utgave.

I år falt valget på D600E, som er identisk med D600, men i tillegg har EDGE. Hva vi synes om D600 kan du lese i vår test av telefonen fra november i fjor.

Salget av OL-utgaven av D600E starter samtidig med lekene. Når du kjøper telefonen får du med en eksklusiv ryggsekk. Ti kroner av hvert eneste salg skal gå direkte til Olympiatoppen, som i følge Samsung skal bruke pengene til å støtte morgendagens toppidrettsutøvere.

I tillegg til at alle som ønsker det kan kjøpe OL-modellen, vil alle de 8 000 ansatte og utøvende i forbindelse med OL-lekene få utdelt hvert sitt eksemplar.

Disse telefonene vil komme forhåndsinstallert med en tjeneste kalt WOW, eller Wireless Olympic Works, som holder brukerne løpende oppdatert på alt fra konkurranseresultater og medaljeoversikter til informasjon om møteplasser og værmeldinger.

Ole-Bjørn Wiborg i Samsung Norge forteller til Amobil at OL-utgaven av D600E vil ha den samme prisen som originalutgaven.

- Vi håper å ha den ute i butikkene allerede i neste uke, sier han.

Samsung har i mange år vært en stor sponsor av OL-arrangementene, og lanserte i 2004 en helt egen modell, E710, i forbindelse med sommerlekene i Athen i Hellas. Du kan lese mer om den forrige OL-mobilen i vår artikkel "E710 i OL-versjon".

(Kilder: Samsung)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen