Her er nye fotosekker for hobbyregissøren

Lowepro lanseres sekker for deg som filmer med speilrefleks.

Lowepro DSLR Video Fastpack 350 AW er myntet på de som filmer med speilrefleks.
Lowepro DSLR Video Fastpack 350 AW er myntet på de som filmer med speilrefleks.

Fotobagprodusenten Lowepro har lansert nye fotosekker som er myntet på de som filmer med speilreflekskameraer.

Serien, med navnet DSLR Video Fastpack AW, består av tre ryggsekker i forskjellige størrelser – tilpasset hvilket behov man har for plass.

Les også: Har du en naturfotograf i magen?

De tre modellene er relativt like av utseende. Alle tre har to hovedlommer, samt en lomme hvor man kan oppbevare en bærbar datamaskin.

Den nederste lommen er kameralommen, som også har en sideåpning slik at man kan snu sekken frem på magen og ta ut kameraet fra siden av sekken.

På toppen av sekken er den andre lommen, som i utgangspunktet er beregnet på lydutstyr som ekstern mikrofon, kabler og hodetelefoner. I tillegg er alle de tre modellene utstyr med et regntrekk som man kan sette på om det er behov for å gjøre sekken ekstra beskyttet mot regn.

DSLR Video Fastpack from Lowepro on Vimeo.

Den største sekken er Fastback 350 AW. Denne sekken har plass til et stort speilreflekskamera med batterigrep og påmontert objektiv opp til størrelsen 70-200mm F2.8. I tillegg skal det være plass til to ekstra objektiver, en blits eller en LED-lampe, mikrofon, opptaksutstyr samt en 17 tommer bærbar datamskin. På siden av sekken er det en stropp til tripod eller en skulderrigg.

Målene til Fastback 350 AW er 26 x 17 x 24,5cm og veiledende pris er 169,99 amerianske dollar, eller rett i underkant av 1000 norske kroner.

Les også: Nye fotobager fra Lowepro

Modellen i midten bærer navnet Fastback 250 AW. Denne modellen er litt mindre enn Fastback 350 AW, og er beregnet på et stort speilrefleks uten batterigrep, med et objektiv tilsvarende størrelsen av 24-70mm F2.8. Også denne modellen har plass til to ekstra objektiver, en blits eller en LED-lampe, mikrofon, opptaksutstyr samt en 15 tommers bærbar datamaskin. I likhet med den største sekken, har denne modellen stroppen som skal holde en tripod eller skulderrigg på plass.

Målene til Fastback 25 AW er 26 x 14 x 24,5 cm, så den er bare litt smalere enn storebroren. Veiledende pris er 149,99 amerikanske dollar, eller cirka 850 norske kroner.

Den minste sekken er Fastback 150 AW. Denne modellen har plass til et stort speilrefleks uten battergrep, med et objektiv tilsvarende størrelsen til 17-55mm F2.8. I motsetning til de to andre modellene har denne sekken bare plass til ett ekstra objektiv. Det er imidlertid plass til en blits eller en LED-lampe, mikrofon, opptaksutstyr samt en 13 tommers bærbar datamaskin. Også denne sekken har feste for tripod eller skulderrigg.

Målene til Fastback 150 AW er 20,5 x 12,5 x 23cm. Veilende pris er 119,99 amerikanske dollar, eller litt i overkant av 650 norske kroner.

Les også: Bli sheriff med dobbelt kamerahylster

DSLR Video Fastpack from Lowepro on Vimeo.

Kilder:
www.lowepro.com
www.photographyblog.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen