Her er Norges laveste minuttpris

Tele2s abonnement kan lokke de prisbevisste - hvis du ikke surfer med mobilen. (Foto: Istockphoto)
Tele2s abonnement kan lokke de prisbevisste - hvis du ikke surfer med mobilen. (Foto: Istockphoto)

Som reklamene på TV forteller oss, liker Tele2 å gi inntrykk av at de presser konkurrentene på pris. Nå har de sniklansert et abonnement med Norges laveste minuttpris.

Abonnementet Star er myntet på de som vil ha noe enkelt å forholde seg til, akkurat som for eksempel Djuice Simply fra Telenor. Det er ingen månedspris og ingen bindingstid. 

35 øre

Minuttprisen i Star er 35 øre. Oppstartsavgiften per samtale er også satt til 35 øre, og prisen på SMS er ikke overraskende 35 øre. 

I likhet med andre billige abonnementer, finnes det noen haker. Dersom du vil ringe kundeservice må du betale 4,99 kroner i minuttet og 59 øre i oppstartspris. 

Det er også et minimumsfaktureringsgebyr. Uansett hvor lite du bruker telefonen, vil regningen din minimalt lande på 99 kroner. Dette kommer imidlertid ikke i tillegg til mobilbruken, og er en teknikk operatørene bruker for å unngå at inaktive abonnementer ligger i skuffer og skap.

Datatrafikken koster 12 kroner per MB, og når du har lastet ned mer enn 20 MB settes prisen ned til 8 kroner per MB. Det er ingen pristak på databruk, noe som fort kan gjøre surfing dyrt når eksempelvis vg.no måler 1,5 MB alene.

(Kilde: Tele2, tips i forum)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen