Her er Norges billigste operatører

Mange nordmenn kan spare tusenvis av kroner på mobilregningen hvert år ved å velge et abonnement som er tilpasset sitt forbruk.

I Danmark har TelePrisTjek.dk kommet frem til at 97 prosent av landets innbyggere ville vært tjent med å bytte abonnement, ifølge Mobil.nu. Tallet er trolig omtrent like høyt i Norge.

Vi har undersøkt hvilke operatører som har flest abonnementer blant topp 10 i hver kategori i Ringepriser, for å danne oss et bilde av hvem som med rette kan kalle seg en lavprisoperatør.Lavt forbruk:

I kategorien lite bruk i Ringepriser finner vi tre abonnementer fra Ludo Mobil, og ellers et hver fra sju andre operatører på topp 10-lista.

Middels forbruk:For middels forbruk har både Ludo Mobil og One Call tre abonnementer hver blant de 10 billigste, mens Tele2 har to. Lebara og Chess har hver sitt abonnement på listen.

Høyt forbruk:
Har du et høyt mobilforbruk? Tele2 og One Call har tre hver blant de 10 abonnementene som er billigst i denne kategorien, mens Talkmore og Chess begge har to.

Veldig høyt:
I kategorien veldig mye bruk har One Call tre abonnementer blant de 10 billigste. Talkmore har to av sine Fastpris-abonnementer på listen, og ellers har øvrige operatører ett hver.

Tabell: Dette er lavprisaktørene
One Call "vinner" denne sammenligningen, ettersom de har 10 abonnementer blant de 10 billigste i de fire kategoriene i Ringepriser. Noen av disse abonnementene er imidlertid relativt like, og det samme gjelder for flere av de andre operatørene på listen.
 

Operatør: Ant. abonnement blant Topp 10 i Ringepriser (4 kat.)
One Call 10 abonnementer
Tele2 6 abonnementer
Chess 5 abonnementer
Talkmore 5 abonnementer
Ludo Mobil 5 abonnementer
   
djuice 2 abonnementer
1 abo.: Telenor, Lebara, Xito, Mobitalk.

 

Det interessante er at fem operatører kan vise til prisgunstige abonnementer i flere kategorier, noe vi tolker som at disse evner å tilby rimelige abonnementer sine kunder.

Vi føler at One Call, Tele2, Chess, Talkmore og Ludo Mobil er de som med rette kan kalle seg lavprisaktører i dagens marked.

Mer enn pris som teller?
Når du skal velge mobiloperatør er det selvsagt flere ting som spiller inn enn pris.

Det kan for eksempel være dekning (Telenor eller NetCom?), kundeservice, interessante tilleggstjenester eller lignende.

Pris er likevel det som kanskje bør veie tyngst når du velger operatør. Det er liten vits å betale 3000 kroner mer per år bare for å få potensielt bedre kundeservice den ene gangen du trenger å kontakte operatøren.

Det er enda mindre vits å kjøpe en ny mobil til lokkepris og ende opp med et abonnement som absolutt ikke er tilpasset ditt ringemønster.

Bruk heller Ringepriser til å finne det abonnementet som passer for deg, og kjøp ny mobil utenom.

Søk frem det billigste mobilabonnementet for deg

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen