Her er Norges billigste nettbutikk

Skal du svi av de kommende feriepengene dine på datautstyr, vil vi gjerne gi deg en pekepinn på hvor sommerens datahandel blir billigst.

Billigste nettbutikk sommeren 2008 er Amentio. Denne nettbutikken har tradisjonelt gjort det svært godt i våre pristester, og vant også forrige test. Handlekurven vår hos Amentio kostet hele 11,33 % mindre enn hos gjennomsnittsbutikken!

Butikken på andreplass tok sin forrige pokal for ett år siden. De kapret da 3. plassen, denne gangen ble det altså sølvmedalje til Netshop! Prisnivået hos Netshop var 8,19 % lavere enn gjennomsnittet.

En god tredjeplass går til MPX, med et prisnivå 7,65 % under gjennomsnittet. MPX har holdt seg godt oppe på topp 10-lista i våre siste tester, og har klatret opp fra en 8. plass i forrige test.

Rett under pallen ligger nærmeste konkurrent, Multicom, kun 0,01 % bak tredjeplassen. Videre er det mange gode butikker under pallplass som kan være verdt en titt. Sjekk ut vår fullstendige resultatliste (PDF) for flere detaljer.

Vi gratulerer vinnerne!

Resten av topp 15-listen:

4. plass: Multicom
5. plass: XD
6. plass: Pcutstyr.no
7. plass: PS.no
8. plass: Meeter
9. plass: Datakjeden
10. plass: shg.no
11. plass: Techlife.no
12. plass: Komplett.no
13. plass: iWay
14. plass: Onlinebutikken.no
15. plass: PC Express


Lav pris er ikke alt!

I vår pristest ser vi på hvordan nettbutikkene gjør det på et utvalg vanlige kvalitetsprodukter. Testen gir en god indikasjon på butikkenes prisnivå på denne typen varer, men det er også andre faktorer enn bare pris som er viktige. Vareutvalg, kundeservice og leveringstid er eksempler på viktige momenter. Slike kriterier tas ikke med i vurderingen i vår test.

Vi anbefaler at man danner seg et helhetlig bilde av butikkene før man handler. Dette inkluderer å sjekke ut vår oversikt over nettbutikker. Her rangeres butikkene basert på hvilke karakterer kunder har gitt dem det siste halve året. Her kan du også lese i detalj om erfaringer andre har hatt med de forskjellige butikkene, og du kan legge inn dine egne erfaringer.

Det kan også anbefales å sjekke ut kategorien for butikkdiskusjoner på forumet, hvor mange gode tips og råd kan plukkes opp.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen