Her er Nokias første Windows-mobil

Pressebildene har lekket på nett.

Det har vært mye snakk om Nokias samarbeid med Microsoft, og endelig får vi sett skikkelige bilder av den kommende Windows Phone-mobilen fra Finland.

Ligner mye på N9

Mobilen heter Nokia 800, og har tidligere blitt omtalt under kodenavnet Searay. Et par tåkete snikbilder har allerede funnet veien til nettet, men dette er første gangen bildene faktisk er skarpe nok til å se alle detaljene til mobilen.

Nokia 800 ligner utvilsomt mye på den nylanserte Meego-mobilen N9, som også kunne skryte av glade farger og en svakt buet skjerm. Men selv om utseendet kanskje ligner, er det operativsystemet som skal være det virkelige trekkplasteret. Dette er tross alt den første Nokia-mobilen med Microsofts Windows Phone 7,5 installert.

Hard november-konkurranse

Ifølge ryktene vil mobilen bli lansert i midten av november, antageligvis 15. november, kanskje sammen med hele to andre Windows Phone-mobiler fra selskapet. Selv med støtte fra to gigantiske selskap som Microsoft og Nokia kan imidlertid mobilene få problem med å skille seg ut på markedet, da mobiler som iPhone 4S, Galaxy Nexus og Motorola Droid RAZR vil også konkurrere om kundenes gunst.

Vi har utvilsomt en spennende høst foran oss, og vi gleder oss.

Det er ikke vanskelig å se likheten til Nokia N9.
Det er ikke vanskelig å se likheten til Nokia N9.

(Kilde: Pocket Now)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen