Her er MSI Eclipse

Asus, Gigabyte og en rekke andre produsenter har tidligere vist fram sine respektive kort i X58-serien. Nå er det MSI som står for tur – og de har mange ess i ermet.

Neste generasjon Drmos

MSI Eclipse er utstyrt med ekte 6-fas strømstyring til CPU samt 2-fas til både brikkesett og QPI. Noe de selv hevder skal skape en mer energieffektig og kjøligere plattform.

MSI har også utstyrt hovedkortet med sitt eget APS-system (Active Phase Switching), som i likhet med Gigabytes strømstyringsfunksjon er utviklet for å slå av og på faser til prosessoren for å holde effektforbruket så lavt som mulig.

MSI D-LED 2

D-LED 2 er noe helt nytt, i hvert fall fra MSI sin side. Displayet er i likhet med Asus' LCD-poster utviklet for å vise feilmeldinger ved oppstart, og eventuelle systemmeldinger når systemet er i bruk. I tillegg følger det med en fleksibel temperatursensor som kan settes hvor man måtte ønske.

MSI Greenpower Genie

Med i esken følger også MSIs Greenpower Genie med. Denne kan plasseres mellom strømforsyningen og hovedkortet, og via kortets SM Bus (System Management Bus) kan man lese av 12, 5 og 3,3 V i sanntid. Disse avlesningene dukker da opp i hovedkortets BIOS, Green Power Center og på kortets D-LED 2-display – dette er så langt vi vet det eneste systemet som kan vise strømverdier og effektivitet i sanntid.

Kortet kommer med mulighet for både Crossfire og SLI i form av 3-veis SLI, Quad SLI, 3-veis CFX og Quad Crossfirex &ndash uten å måtte bruke såkalte "crackede" drivere.

Prisen er helt vill, rundt 3500 kroner må man ut med for dette kortet. Tilgjengelighet er så langt ikke kjent.

(Kilde: MSI)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen