Zen Krystal er en MP3-spiller for trening. (Bilde: Creative)

Her er MP3-spilleren med skritteller

Creative har i det stille slupppet en ny MP3-spiller, Zen Krystal. Den nye spilleren ser ut til å ha samme skjerm som Zen Stone, og er muligens bygget på samme lest.

Les også:
Ny mp3-spiller lover kanonlyd »
Test: Knøttsmå MP3-spillere »
Test: Creative Zen »
Test: Creative Zen Stone »

Det er likevel nyheter under panseret. Den største er at Krystal har innebygget skritteller. Det er altså snakk om en MP3-spiller laget for trening. Creative skriver at du også kan måle rundetider med en innebygget stoppeklokke.

Kun 4 GB

Krystal kommer foreløpig kun i en versjon med 4 GB innebygget minne. Det er ikke plass til minnekort i spilleren. Videre har den FM-radio som kan lagre inntil 32 stasjoner. Den lille spilleren har også tre spill innebygget, og en diktafon. Filoverføring skjer via USB 2.0.

Spilleren måler 5,7 x 3,7 x 1,08 cm og veier 22 gram. Skjermen er 0,7 tommer stor med en oppløsning på 64 x 64 piksler. Creative skriver at batteriet skal holde til ti timer musikkavspilling.

Krystal har foreløpig kun dukket opp på Creatives Hong Kong-sider. Hva prisen blir og om den eventuelt kommer til Norge er ikke kjent. Ifølge Creatives PR-byrå i Norge er Krystal foreløpig kun tiltenkt å lanseres i Asia.

(Kilder: creative.com, anythingbutipod.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen