Her er MP3-kniven

Husker du lommekniven med innebygget USB-lagring? Nå har Sveitserne i Victorinox, som også lager de velkjente sveitsiske lommeknivene vi guttene hadde så lyst på når vi var små, puttet en MP3-spiller inn i alt-mulig-kniven sin. Spilleren, kniven, eller hva vi skal kalle den heter Swissbit Swissmemory s.beat.

Nå kan du altså høre på favorittlåtene dine mens du spikker på trepinner og klipper eller filer neglene dine. Den har nemlig en kombinert skrutrekker og fil i tillegg til saks og kniv. MP3-spilleren fås i kapasitetene en, to eller fire GB, så du slipper å bli forstyrret med samme sang to ganger mens du skjærer i ting. Det følger også med en fjernkontroll, så du slipper å skape terrorfrykt hver gang du skal skifte sang på bussen.

Sveitserne har også tenkt på at brukerne skal få nyte musikken på flyet, så du kan derfor ta spilleren ut av kniven. Den kan forøvrig spille både WMA og OGG i tillegg til MP3, og har radio innebygget. Enhetens innebyggde batteri varer i omtrent åtte timer, og lader via USB-porten i PC-en din. Sammenslått måler kniven 7,4 x 2,2 x 2,4 cm.

Kniv-spilleren skal etter planen slippes 15. november, og vil koste omtrent 1250 (€156) og 1900 kroner (€235) for henholdsvis en og to GB. Prisen på utgaven med fire GB er fortsatt ukjent, men den dukker trolig opp i løpet av våren 2006.

(Kilder: I4U.com, TrustedReviews.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen