Her er Motorolas touch-mobil

Motorola har ifølge rykter en trykkskjermmobil på trappene, som angivelig skal lanseres i løpet av kvelden og hete Krave ZN4. Nye bilder tatt av Phonearena.com bekrefter at telefonen er reell.

Telefonen skal imidlertid brandes under operatøren Verizon, som ikke opererer i våre strøk. Når samme telefon kommer uten operatørlås er ikke godt å si.

2,8 tommers trykkskjerm

Fremsiden av Krave ZN4 er dekket av en trykkskjerm på 2,8 tommer med en oppløsning på 240 x 400 piksler. Foran denne er det en gjennomsiktig plate som du kan brette opp og legge på baksiden av telefonen. Denne beskytter skjermen mens den ikke er i bruk.

Brukergrensesnittet i telefonen er Motorolas egen løsning, og ser ikke ut som en av de kjente standard-grensesnittene som Windows Mobile.

Under panseret

Telefonen skal ha støtte for minnekort av typen Micro-SD med opptil 8 GB minnekapasitet, og har et to megapikslers kamera innebygget. Batteriet har en kapasitet på 940 mAh, noe som gjør at levetiden kan havne i klasse med eksempelvis HTC Touch Diamond.

Hva som ellers gjemmer seg under panseret på Krave ZN4, som tilkoblingsmuligheter og andre teknologier, er dessverre ikke kjent.

Prisen på Krave ZN4 vil havne på rundt 349 dollar, noe som kan oversettes til rundt 2700 kroner medregnet merverdiavgift. Det gjør at telefonen havner i samme prisklasse som eksempelvis Nokia 5800 Xpressmusic.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen