Her er Motorolas lavprislekkerbisken

- Denne telefonen skal vi selge billig, sier Motorolas Senior Manager, Sharen A. Santoski til Mobilen. Men det betyr ikke at det er en funksjonsfattig mobiltelefon med dårlige spesifikasjoner. I fasongen kan telefonen minne om en sjokoladeplate, tynn og bred. På fronten er det plassert en stor fargeskjerm av den typen du ellers bare ser på langt dyrere telefoner. 176x220 punkter og 262.000 farger er ikke til å kimse av.

Avansert
Ellers har telefonen EDGE for sak datautveksling, den har bluetoth, og den har VGA-kamera. MP3-spiller er innbygget, og det følger med et minnekort du kan lagre musikken din på. Tastaturet er omtrent identisk med det som finnes på RAZR, men coatingen er noe tykkere. Telefonen er laget i et karbonmateriale, i stedet for det dyrere materialet anodisert aluminium som brukes på RAZR.

Motorolas trang til å gi sine nye modeller navn med bare fire bokstaver kan kanskje forlede noen til å tro at telefonen kommer i sølv, men SLVR står altså for sliver (slank) og ikke silver.

- Vi har planer om Ã¥ følge opp med flere liknende modeller, sier Santoski, som ikke tør si noe om hvorvidt V8 vil dukke opp i Norge med det første.

Passer inn
Vi tror en rimelig mobil med et så spennende design og mange funksjoner er godt egnet for kampanjer her hjemme, og regner med at vi får se SLVR også her. Ved å følge denne lenken får du se en video som gir et inntrykk av hvordan telefonen tar seg ut.

Har du lav båndbredde finnes videoklippet i en lavere oppløsning her.

 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen