Her er Motorola V620

Den snart ett år gamle V600-modellen til Motorola har lenge vært selskapets flaggskip på kamskjells-fronten. Nå har ryktene begynt å gå om at den amerikanske mobilprodusenten har en oppfølger på lager.

Den nye modellen vil få navnet V620, og skal inneholde en rekke mindre forbedringer fra forgjengeren. Blant annet skal det endelig være mulig å ta opp videoklipp med det innebygde kameraet.

Menysystemet sies også å ha fått en overhaling. De tråkige menyene til V600 var et av hovedankepunktene i vår test av telefonen, så det er liten tvil om at slike endringer kan være til det positive. Blant nyhetene er muligheten for å bruke forskjellige fargetemaer i menyene.

Ryktene tilsier videre at Motorola nå har droppet sitt egenutviklede iTap-system til gjengjeld for T9-ordliste, som er standarden som brukes av de fleste andre produsenter. Det kan stemme godt, da vi allerede har sett Motorola bruke T9 i nylanserte modeller som i380 Pininfarina .

Flere butikker har allerede postet Motorola V620 i produktlisten sin, og MobileCity selger for eksempel telefonen for rundt 4000 kroner ($499). Ifølge ryktene kan vi vente en offisiell lansering en gang i tredje kvartal.

Når telefonen ankommer butikkene blir en helt annen sak. Motorola har hatt store problemer med å få levert ut nok eksemplarer av V600, og her til lands kom telefonen først et halvt år etter at den ble lansert. Hvorvidt en etterfølger vil slite med de samme problemene gjenstår å se.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen