Her er lydtilbehøret til sommeren!

Lydtilbehør til mobiltelefonen gjør musikkopplevelsen mer komplett. Og skal du ha maks glede av mobilen velger du tilbehør etter anledningen. Det er nemlig stor forskjell på biltur og strandliv.

På stranda
Motorola S9På stranda finnes vann, sand og som regel også andre badegjester. Velg tilbehør som tåler fukt og gir god lyd uten å plage andre. Vårt tips er Motorolas stereohodesett S9, som kan tilby nettopp dette, og som også egner seg om du skal sykle eller jogge i ferien. Har du ikke en mobiltelefon som støtter trådløs stereo? Bytt mobil før ferien. 
I bilen
LEAD Technologies Inc. V1.01
I bilen er du avhengig av å høre omgivelseslyd, enten det er sirener fra en ambulanse, tutende italienere eller fløyteblåsende trafikkonstabler. Her finnes avanserte håndfrisett som kjører stereolyd fra mobilen over bilstereoen, men også enkle løsninger som ikke koster deg skjorta. Vårt tips er FM-senderen Audia X som bruker radiobølger for å flytte mobillyden til bilstereoen. 

På hytta

Har du strøm kan du benytte deg av en kraftigere høyttalerløsning som er lett å transportere og plassere. Om du allerede har et stereoanlegg kan du koble mobilen til dette ved hjelp av kabel, eller trådløst via en mediemottaker som Motorolas DC800. Har du ikke stereoanlegg på hytta er Parrots Boombox et bra alternativ. 
I teltet

Reiser du på telttur må du gjerne pakke lett, og da er et alminnelig hodesett en god løsning. Hodesettene som følger med mobiltelefonene er med få unntak dårlige greier. Du kan bruke et trådløst hodesett som S9, men får bedre lyd om du går for en kabelvariant. Sennheiser, Koss, Sony eller Bose – valget er ditt. Vårt tips er hodesettene fra Skullcandy, som i tillegg til å være rimelige og gi god lyd også hjelper på imaget. Ørepluggene "Full Metal Jacket" gir god lyd og holder summen
På hotellrommet

Enkelte hoteller har fått løsninger der du kan koble musikkspilleren til TV-en eller eget lydutstyr. Men reiser du på pakketur til syden er det ikke en gang sikkert at rommet har så mye som en radio. Det finnes flere reisehøyttalere som passer til ulike mobiltelefoner og MP3-spillere. Vårt tips er blåtannhøyttalerne CK 811, som er ladbare. Plasser dem på et bord, eller helg dem på en metallflate ved hjelp av det innbygde magnetfestet.
På restauranten 

MP3-musikk på restauranten? Få deg et liv. 

Det finnes en mengde tilbehør til mobilen. Men best av alt er det kanskje å legge fra seg mobilen før du reiser på ferie. Da kan sommern riktig nok bli laaaaaang, men er det ikke det som er meningen?

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen