Her er Logitechs nyheter

<em>Sveiser</em>
"Komfort er viktig" - Logitechs Lorenzo Mandelli

Under en pressevisning i Oslo i går fikk vi se en rekke av de nye produktene til Logitech. Strengt tatt var det langt mellom de virkelig ferske nyhetene, men en god del av produktene var i det minste relativt nye.


<em>Logitech G9</em>
Logitech G9

For spillerne kommer det flere spennende produkter. G9-musen er allerede kjent for de fleste. Dessverre var programvaren ikke ferdig enda, slik at DPI-justeringen ikke fungerte, noe undertegnede smertefullt fikk erfare under litt testing i Battlefield 2.

Musen føles bedre i hånden enn man kanskje skulle tro, men knappene på siden er etter vår mening alt for små.


<em>Logitech G15</em>
Logitech G15

Den nye utgaven av G15 var også på plass. Tastaturet har fått en noe smalere utførelse, rett og slett en mer elegant utgave av gamle G15.


<em>Logitech G51</em>
Logitech G51

Nytt i G-serien er høyttalersettet G51, et 5.1-system spesielt beregnet for spill. G51 byr blant annet på to Matrix-moduser, en for spill og en for musikk. I tillegg har det tilkoblinger for både hodetelefon og mikrofon på kontrollenheten.

Effekten er oppgitt til 155 Watt RMS med en prislapp på 1799 kroner veiledende. Produktet ventes i butikkene mot slutten av oktober.

"Luftmusen" på plass

På musefronten ellers fikk vi se på MX Air, musen som fungerer både på pulten og i løse luften. Denne krever helt klart en del tilvenning, men kan absolutt ha noe for seg.

VX Nano, V220 og V470 var også på plass. VX Nano kjennetegnes ved en ekstremt liten USB-mottaker som kun stikker 8 millimeter ut fra datamaskinen.


<em>VX Nano</em>
VX Nano

iPod-docking

To nye dockinger for iPod var også utstilt: Pure-Fi Dream, spesialdesignet for soverommet, og Pure-Fi Anywhere. Pure-Fi Dream er litt ufint sagt en klokkeradio med iPod-docking. Dog skal lyden være av en litt annen klasse enn den vi er vant til fra andre produsenter. Det er også prisen. Veiledende pris for Pure-Fi Dream er på 1999 kroner, med tilgjengelighet fra oktober.

Pure-Fi Anywhere er den bærbare løsningen med blant annet batterimåler. Prisen er på 1299 kroner.


<em>Logitech QuickCam Pro 9000</em>
Logitech QuickCam Pro 9000

Logitech har tidligere inngått et samarbeide med Carl Zeiss. Noe tidligere i sommer ble QuickCam Pro 9000 lansert. Med Carl Zeiss-optikk og autofokus. Kameraet blir lansert som en modell for stasjonære maskiner og en for bærbare maskiner. Prisene er på henholdsvis 899 og 999 kroner.


<em>Alto </em>
Alto Cordless Notebook Stand

Den 21. august ble Alto-familien utvidet med et nytt medlem, nemlig Cordless Notebook Stand. Tidligere i sommer kom også Alto Connect og Alto Express.

Konseptet med Alto er at man skal få skjermen på en bærbar datamaskin opp i en arbeidshøyde som er mer behagelig for brukeren. Alto Connect har en veiledende pris på 599 kroner, mens Express ligger på 249 kroner. Begge to skal være tilgjengelige i butikk i skrivende stund.

Cordless-utgaven kommer på markedet i september, til en pris av 1049 kroner veiledende. Cordless-utgaven har for øvrig inkludert tastatur, noe som mangler på de andre utgavene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen