Her er Logitechs høstnyheter

Satser på tilbehør til nettbrett.

Logitech har en solid posisjon i markedet for tilbehør til PC. Nå rettes blikket også mot nettbrett og smartmobiler. En undersøkelse selskapet har gjennomført viser nemlig at det er her det største vekstpotensialet ligger.

Under en pressekonferanse hos Logitech i Oslo i går, tok Logitech frem tall som viser at PC-brukere i snitt har rundt 2,5 tilbehør til maskinene sine. Nettbrettbrukere mener de i snitt trenger 3,5 tilbehør.

Det mest etterspurte tilbehøret er hodetelefoner, og 51 prosent svarer i undersøkelsen at de har planer om å kjøpe dette. På delt andreplass kommer tastatur og høyttalerdokk. 26 prosent svarer at de vil kjøpe slike.

Kostbar merking

I løpet av høsten har Logitech vist flere produkter for denne målgruppen, og nå kommer også en del av produktene merket som tilbehør til iPad og iPhone. Noen av produktene er imidlertid rene Bluetooth-produkter som virker like godt med andre smarttelefoner og nettbrett enn de som det er bilde av et eple på.

Produktet Wireless Speaker er et eksempel på en Bluetooth-høyttaler som har vært solgt tidligere, men som nå er blitt et iPad-produkt. Den eneste forskjellen er at du ikke får med USB-pluggen som gjør at du kan spille trådløst fra PC-er uten Bluetooth innebygget. Men selv om pluggen er borte, så er produktet blitt 100 kroner dyrere. – Det er dyrere for oss å trykke på esken at produktet passer til iPad, enn det er å legge ved USB-pluggen, forklarer Logitech. For å merke noe som tilbehør til et Apple-produkt må produsentene betale lisens til Apple.

Ellers viste Logitech frem nye øreplugger med iPhone-kontroll på ledningen, flere tastaturløsninger for iPad, og en rekke ulike lydtilbehør. Her kan du se alle produktene som ble vist:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen