KP500 slekter på LGs dyrere trykkskjermmobiler. (Bilde: LG)

Her er LGs rimelige Viewty

KP500 har samme Flash-baserte menysystem som Viewty.
KP500 har samme Flash-baserte menysystem som Viewty.

LG kommer nå med en trykkskjermmobil til lav pris. Modellen heter KP500 og slekter på selskapets andre trykkskjermmobiler som KU990 Viewty.

Telefonen skal ha samme menysystem som KU990 Viewty, KF700 og andre trykkskjermmobiler fra LG, og den skal ha en en tre tommers trykkskjerm med 240 x 400 pikslers oppløsning.

Når prisen går ned gjør nødvendigvis spesifikasjonene også det. LG har ikke spandert verken 3G eller GPS. KP500 byr imidlertid på et kamera som tar bilder i tre megapikslers oppløsning, støtte for Micro-SD-minnekort, og FM-radio.

Kun Edge

Siden det ikke er 3G har LG holdt seg til Edge på denne telefonen. Det snyter deg i praksis for internetthastigheter over 200 kbps.

KP500 ligner noe på den kommende KC910 Renoir, men kan selvsagt ikke måle seg i spesifikasjoner eller funksjoner. KP500 har imidlertid bevegelsessensor slik at den vet hvilken vei du holder den, og den har en innebygget pekepenn du kan bruke når du skal skrive med telefonens skriftgjenkjenning.

Kommer i oktober

Selv om prisen skal være lav er telefonen ikke mer enn 12 millimeter tykk, og vekten skal være 89 gram. Hva LG egentlig mener med "lav pris" er foreløpig ikke kjent, men KP500 skal ifølge pressemeldingen dukke opp i oktober.

Du kan se en videopresentasjon av KP500 under.

LG KP500

Vis større

(Kilde: pressemelding, gsmarena.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen