Slik er nye Chocolate. Men den kommer ikke til Norge. (Foto: Verizon)

Her er LGs neste sjokolade

LGs Chocolate-serie har hatt stor suksess både i Norge, Europa og verden forøvrig. I USA har telefonen hatt såpass stor suksess at den nå nylanseres i ny utgave. Chocolate 3 skal være en av tre telefoner i en ny bølge LG-telefoner solgt hos den amerikanske operatøren Verizon.

FM-sender og 1 GB minne

Til nå har det vært sparsommelig med bilder av nykommeren. Det eneste som har vært kjent er at telefonen skal få en innebygget FM-sender, stereohøyttalere, 1 GB internminne, et to megapikslers kamera og V-cast-støtte, som inneholder musikk, bilder og video.

Derfor er det nå spennende å se hva LG har gjort med Chocolate-utseendet siden KG800 først ble vist frem i London. Det som er tydelig er at Chocolate 3 ikke har hengt med i utviklingen av veldig tynne telefoner.

Rå ytterskjerm

Samtidig kan det virke som om telefonen har fått en av de lekreste ytterskjermene noensinne, med mulighet til å styre både musikk, kalender, bilder og kamera fra utsiden. Det kan også virke som om LG har puttet et rullehjul på utsiden for å styre musikk og menyer.

Det som er synd er at Chocolate 3 er ubrukelig her i Norge. Siden Verizon bruker CDMA-nett og Chocolate 3 derav ikke støtter GSM, kan ikke telefonen brukes i Norge. Her må man altså holde seg til et stadig minkende antall Chocolate-telefoner basert på GSM. Du finner dem i prisguiden vår.

(Kilder: Verizon, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen