Originalbildet er i laber kvalitet. Vi har endret på nivåene i bildet for mer riktig fargegjengivelse.

Her er LG Optimus Pad

Stadig flere produsenter annonserer at de vil bidra på nettbrettfronten, og det er ingen tvil om at konkurransen vil bli tøff. Nå er det LG som slutter seg til segmentet med LG Optimus Pad.

Gjennom en presentasjon for leverandører i Nederland har LG såvidt vist frem Optimus Pad. Her er det veldig lite konkret informasjon å hente, men den skal være tynnere og lettere enn konkurrentene.

Operativsystemet i bunnen skal være Android. Det sies at Optimus Pad skal være først på mange funksjoner som ikke tidligere har vært å finne i nettbrett, uten at det er kjent hvilke funksjoner vi snakker om.

Det forventes en offisiell lansering på IFA-messen. Startskuddet for denne messen går 3. september, altså på fredag, og vi kan altså forvente å se mer til dette nettbrettet da.

Et annet nettbrett som vekker interesse på ryktebørsen er Samsung Galaxy Tab. Denne vil lanseres 2. september, altså rett i forkant av IFA-messen.

Det er altså liten tvil om at det skjer mye på nettbrett-fronten i perioden fremover, og vi holder deg selvsagt oppdatert.

Les også test av Huawei S7 Tablet »

(Kilder: slashgear.com, engadget.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen