Dette bildet viser ifølge ryktene Motorolas nye kameratoppmodell.

Her er Kodak-mobilen

Dette bildet dukket opp tidligere i år.
Dette bildet dukket opp tidligere i år.

Det har lenge vært kjent at Motorola har minst én kameramobil med optikk fra Kodak på gang. Selskapene har allerede annonsert et samarbeid, men en lansering har latt vente på seg.

I mars dukket det opp uklare bilder av det som skal være Motorola ZN5, Motorlas nye kamerautfordrer. Nå har det lekket ut nye bilder, som avslører en del om den kommende telefonen.

Bildene viser en telefon med design som kan minne om Motorola Rokr E8, som har et tastatur som forandrer seg utifra hvilke funksjoner du bruker.

Tykk

ZN5 ser imidlertid ut til å være en del tykkere, og det stikker en markant klump ut på baksiden der kameraet er.

Kameraet er merket med Kodak-logo, har fem megapikslers oppløsning, blits, og er beskyttet av et linsedeksel. Det er altså mye som tyder på at dette vil være en kameramobil i det øvre sjiktet, slik som Sony Ericsson K850i og Nokia N82.

Kjører Linux

Det har for øvrig ikke dukket opp så mange nye opplysninger siden forrige gang vi skrev om ZN5. Sammen med de nye bildene har det kommet ubekreftede opplysninger som hevder at telefonen kjører Montavista Linux 2.6.1-operativsystem, har nettleseren Symphony 10, og en skjerm med 320 x 240 pikslers oppløsning.

Det har den siste tiden dukket opp bilder av det som skal være flere andre Motorola-telefoner, noe som kan tyde på at en lansering er rett om hjørnet. Slike ryktebilder skaper forhåndsoppmerksomhet før en lansering, og man kan spekulere i om det er produsenten selv som setter dem ut.

Rykter rundt nye modeller kan uansett være positivt for Motorola, som den siste tiden har slitt med mye negativ oppmerksomhet mot sin påståtte udugelige ledelse.

Når ZN5 og andre nye modeller skal lanseres er foreløpig ikke kjent.

(Kilder: Unwiredview.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen