Her er julenyhetene

Julen nærmer seg med stormskritt. Og for telebutikkene har høytiden kommet allerede. Mobiltelefoner handles i hopetall til venner og kjære, og i handlerusen er det mange som gjerne handler en ny mobiltelefon til seg selv med det samme. I år skal det selges over 2 millioner mobiltelefoner i Norge, og en betydelig andel av disse havner under juletreet.

Siden det selges ekstra mye i julesesongen, er det viktig for mobilprodusentene å stille med et best mulig utvalg av telefoner. Det hjelper lite om de nye supermodellene deres dukker opp i butikkhyllene første nyttårsdag. Da har toget gått og sleden kjørt.

Det er selvsagt ikke alltid ting klaffer. Ofte rekker ikke produsentene å få i gang samlebåndene før helt på siste tampen. Et typisk scenario er at det sendes ut et lite parti av en telefon som dukker opp i butikkene rett før jul. Da kjempes det om hvert eksemplar, og ofte ender man opp med å betale stive priser. I fjor var Samsung D500 en av telefonene man måtte kjempe for med nebb, klør og lommebok.

Om du synes det er verdt bryet å skaffe seg en av de store julenyhetene, er selvsagt noe du selv må vurdere. Det er i alle fall ingen tvil om at det er mange spennende telefoner å kjempe om. Hele 11 nye modeller kommer slentrende inn i årets siste måned.

Kommentarer (14)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen