Her er iTunes-mobilen

Rykter har svirret lenge om den første iPod-mobilen, og nå ser det ut til at nettstedet Engadget endelig kan presentere de første bildene av Motorola E790 med iTunes programvare. Hvorvidt bildene viser den endelige versjonen eller bare et foreløpig utkast er uklart.

Synkroniseres
iTunes finnes både til MAC og PC, og skal vi tro Engadget vil mobilen synkronisere seg med datamaskinen på samme måte som Apples iPod gjør i dag. Mobilen skal i utgangspunktet støtte den nyeste versjonen, iTunes 4.9.

Mobilen kobles til maskinen, og spillelister og sanger overføres svært enkelt. Den skal i utgangspunktet komme med 128MB internminne, og tilsynelatende ha like god lydkvalitet som en iPod.

Fulltreffer
Apple har de senere årene kommet med fulltreffer etter fulltreffer.

Da Apples iPod kom ble den en salgssuksess. Tre år senere ble iPod mini introdusert, og nok en salgssuksess var et faktum. Også lille iPod shuffle har fått mange tilhengere siden den kom i januar i år, og det er helt tydelig at de ikke er klare til å tre ned fra tronen enda.

Mobiler har blitt stadig viktigere musikkspillere, og det er lett å se at Apple ikke vil la sjansen gå fra seg til å ha en finger med i spillet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen