Her er iPad-killeren

Asus sørget for et par år siden for at minibærbare fikk stor utbredelse, med sine Eee PC-er. Nå kommer de med det som kan bli den første skikkelige utfordreren til Apples iPad.

Les også: Seig lettvekter til under 6 000 kroner.

Årets store Computex-messe er nemlig fullt i gang, og nå er mediebrettet til PC-produsenten offisielt. Asus Eee Pads (jada, det høres jo likt ut) kommer i ulike versjoner, men mest interessant er kanskje 12-tommeren EP121, mener Engadget.

Her får du Intels Core 2 Duo CULV prosessor, brettet kjører Windows 7 og skal ha en batterilevetid på 10 timer. Asus kommer også med en hybrid dokkingstasjon med tastatur, slik at du slipper å knaste e-post med fingrene de gangene du sitter ved pulten din.

Ifølge Engadget skal Eee Pad også ha et integrert web-kamera og minst én USB-port, men kommer ikke i salg før i første kvartal 2011. Dingse-bloggen har også fått ut prisen på EP121, mellom 400 og 500 dollar vil prisen ligge på – det blir mellom 2 500 og 3 200 norske kroner. Men i tillegg må du legge på prisen for norske skatter og avgifter.

Her kan du lese hva vi synes om iPad

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen