Intels nye vannkjøler (Bilde: Legitreviews.com)

Her er Intels nye vannkjøler

Prosessorgiganten viste frem sin kommende Sandy Bridge E-kjøler.

Intels utviklerkonferanse (IDF) er i full gang, og her viste Intel blant annet frem sin nye prosessorvannkjøler. Det er nettstedet Legitreviews.com som har publisert bildene av den nye kjøleren.

Intels nye vannkjøler er utviklet i samarbeid med Asetek, et selskap som har lang fartstid når det kommer til vannbaserte kjølesystemer. Asetek samarbeider blant annet med Corsair og Antec om tilsvarende vannkjølere.

Derfor er den nye kjøleren fra Intel, med produktnavnet Thermal Solution RTS2011LC, ikke helt ulik Corsairs H70-kjøler i utseende. Dog er det noen forskjeller å spore. Blant annet har radiatoren, vannpumpen og viften (120 mm) blitt forandret, og skal ifølge Intel selv kjøle bedre enn Corsairs tilsvarende løsning.

Thermal Solution RTS2011LC er laget for de nye Sandy Bridge E-prosessorene og vil trolig følge med i Boxed-versjonen. Kjøleren kan også kjøle andre prosessorer fra selskapet med en TDP (Thermal Design Power) på opptil 130 W. Kjøleren skal komme på markedet senere i år og forventes å få en prislapp på mellom 100 - 125 dollar.

(Kilde: Legitreviews.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen