Her er I8000 Omnia 2

Samsung I8000, muligens med tilnavnet Omnia 2, har sett lyset for første gang. Den er ikke offisielt lansert, men lekket ut av en nettbutikk i Litauen. Det har også dukket opp en video på Youtube (se videoen nederst i saken). 

I8000 Omnia 2 skal være oppfølgeren til I900 Omnia, men forskjellene er store. 

AMOLED

Blant annet skal nykommeren ha 3,7 tommer stor trykkskjerm av OLED-teknologien med WVGA-oppløsning, altså minimum 800 piksler i bredden og 480 piksler i høyden. 

Kameraet skal knipse bilder i 8,1 megapiksler, opplyst av en dobbel LED-lampe. Videoopptaket skal være i VGA-oppløsning, 640 x 480 piksler, og fanger opp 30 bilder i sekundet. 

Av tilkoblingsmuligheter skal telefonen, ikke uventet, ha fått Wi-fi for å koble deg til trådløse nettverk. Det ville også vært merkelig om telefonen ikke skulle by på Super-3G og Edge for de raskeste hastighetene i mobilnettet. GPS skal være på plass.

I8000 Omnia skal ha 150 MB innebygget minne og støtte for utvidelse gjennom en Micro-SD-port. Prosessoren skal være laget av Qualcomm, men hastighet er ikke oppgitt. 

Windows Mobile med kube

I videoen fremkommer det at det er Windows Mobile 6.1 som er under panseret, men brukergrensesnittet er kraftig modifisert av Samsungs ingeniører. I videoen ser vi at systemet blant annet skal styres av en kube. 

Spesifikasjonene i denne artikkelen er ikke bekreftet av Samsung, ettersom telefonen ikke er offisielt lansert. Etter alt å dømme lanseres I8000 Omnia 2 den 15. juni, da Samsung holder arrangementet "Unpacked" i London. Amobil er til stede, og vil dekke lanseringen fra kloss hold. 

Bruk HQ-tasten i videospilleren for full kvalitet

(Kilde: gsmarena.com

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen