Her er høydepunktene fra HTC-lanseringen

Toppsjef i HTC, Peter Chou, var tydelig stolt da han oppsummerte HTCs siste 10 år. – Vi har hatt en enorm suksess. Jeg tror halvparten av alle mobiltelefoner som selges i 2013 vil være smartmobiler, og jeg tror HTC vil være en av de tre største produsentene av smartmobiler i 2013, sa han.

Tre mobiler og ny Sense
I dag viste selskapet tre nye mobiltelefoner og en oppdatert versjon av HTC Sense – Sense 3.0.
De nye mobiltelefonene heter HD Mini, HTC Desire og HTC Legend – alle skal de være på markedet i løpet av mars og april.

Den første modellen som ble vist, HTC HD Mini, er en mobiltelefon som i bunn og grunn er lik HTC HD2, men i et format som tilsvarer størrelsen på Touch 2. Men selv om HTC sier det er samme telefon i et mindre format, så merker vi oss at den ikke har den samme raske prosessoren som HD2. Dermed vil HD2 være toppmodellen blant HTCs Windows-modeller ennå en stund fremover.Incredible ble til Desire
Desire er selskapets egen variant av Google-mobilen Nexus One. Desire og Nexus One har tilnærmet identiske spesifikasjoner, men på sin egen modell har HTC erstattet styrekulen med en optisk føler. I tillegg kjører HTC sitt eget Sense 3.0 på Desire.

Den største overraskelsen med denne modellen er egentlig navnet, ettersom det lenge har ligget både bilder og spesifikasjoner på ulike nettsider. Da har telefonen gått under navnet Incredible.


Født som Legende
Den siste nykommeren er HTC Legend. Dette er en litt enklere Android-mobil enn Desire. Til gjengjeld er det en usedvanlig lekker mobiltelefon frest ut av et helt stykke alminium. Chassiset virker som ramme på telefonen, forteller HTC, som under lanseringen demonstrerte telefonens styrke ved å klaske den hardt mot veggen.

Den klare AMOLED-skjermen og den spesielle utformingen gjør unektelig telefonen spesiell, men tiden vil vise om den vil leve opp til sitt noe selvopphøyende navn.


De tre telefonene skal være klare for markedet i løpet av andre kvartal i år, og vi skal ikke nekte for at vi ser frem til å få testet dem grundig.


Her kan du selv se bildene fra presentasjonen. Videokvaliteten er nå oppgradert.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen