Her er Google-nyhetene

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I dag inviterte Google pressen til å høre om selskapets nyheter på søkefronten. Det var ikke all verden Google-folket hadde å komme med, da en del av det presenterte allerede var lansert. Det som imidlertid er nytt, er:

Google suggest på norsk

Denne funksjonen har vært tilgjengelig hos google.com en stund, og nå er den også tilgjengelig på google.no. Google suggest er en funksjon i søkebaren som innebærer at en rullegardinmeny umiddelbart gir deg søkeforslag når du begynner å taste inn et ord. Dermed slipper du å skrive hele ordet, og du blir også korrigert om du staver et kjent ord feil.

Universal search

Denne funksjonen har vi skrevet om tidligere, da Google i august i år snakket om det. Universal search innebærer kort fortalt at du kan søke i både bilder, nyheter, videoer, i kart og på andre måter samtidig, og få alle typer søkeresultater opp på én side. Dette er enda ikke lansert, men inntrykket er at dette er nært forestående.

Hvite sider

Google planlegger å bli en konkurrent til Telefonkatalogen og Gule sider. Ved hjelp av den snart kommende funksjonen Hvite sider skal du kunne finne navn, adresser og steder på kart via Google. Denne funksjonen er forøvrig utviklet av Googles team her i Norge.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen