Her er fremtidens HTC-telefoner

HTC har snekret sammen en håndfull nye mobiler, og har som vanlig ikke vært særlig flinke til å holde tett om modellene frem til lanseringen. De fulle bildene og spesifikasjonene har nå lekket ut på nettet.

HTCs nye mobiler holder samme stil som den eksisterende porteføljen. Med andre ord er det Windows-operativsystem og smartfunksjoner under panseret, og telefonene retter seg mot forretningsbrukere.

P6500 er gigantisk, men har trykkfølsom skjerm
P6500 er gigantisk, men har trykkfølsom skjerm

P6500 (Sirius)
HTC 6500 har ifølge GSM Arena fått en stor skjerm på 3,5 tommer, med en oppløsning på 240 x 320 piksler. Det er dessverre en ganske liten oppløsning i forhold til den store skjermstørrelsen.

Innen trådløs teknologi kan P6500 stille noe sterkere. Nykommeren skal stille med både 3G, EDGE og Wi-Fi. Dessverre er ikke HSDPA på spesifikasjonslisten, som ville gitt skyhøye overføringshastigheter når det kommer til Norge.

Prosessorhastigheten på P6500 skal være på 400 MHz, levert av Samsung. Videre får P6500 et kamera på to megapiksler, slik HTC har som vane å utstyre telefonene sine med.

P6500 er forventet i butikkene i august.

S420 - GPS i kamskjellsformat
S420 - GPS i kamskjellsformat

S420 (Erato)
S420 er en Windows-telefon av et mindre kaliber. Denne har ikke trykkfølsom skjerm, men er likevel en smarttelefon. Skjermen er ikke i nærheten av P6500s størrelse, med sine 2,4 tommer. Likevel er oppløsningen den samme, altså 240 x 320 piksler.

S420 har ikke Wi-Fi, slik P6500 har. I stedet stiller telefonen med HSDPA, i tillegg til 3G og EDGE. Det betyr at du får høyest mulig overføringshastighet uansett hvor du befinner deg. Også denne modellen får et standard to megapiksels kamera.

Det mest interessante er nok at S420 har innebygget GPS, slik at den kan guide deg frem til adresser og interessepunkter. Minnekortstøtte skal også være på plass, slik at du kan legge inn kart på minnekort av typen MicroSD.

Du kan forhåpentligvis ta med deg S420 allerede på årets bilferie. Den er nemlig forventet i butikkene allerede i april.

S730 har fullt tastatur
S730 har fullt tastatur

S730 (Wings)
S730 er sannsynligvis en etterfølger til HTC S710 som vi har gjort en sniktitt på tidligere. Denne telefonen har alle tilkoblingsmuligheter, både EDGE, 3G, HSDPA og Wi-Fi.

Skjermen er ikke trykkfølsom, men på utsiden finner du et vanlig mobiltastatur. Når du skyver opp skjermen finner du også et fullt tastatur i qwerty-format slik at e-postene og tekstmeldingene går unna på et blunk.

I likhet med de andre telefonene som har lekket ut, har også S730 et to megapikslers kamera. Også denne modellen har integrert GPS-mottaker, i likhet med S420.

S730 forventes å være i butikkene i juli.

Windows Mobile 6 under panseret
Alle de nye mobilene fra HTC bruker operativsystemet Windows Mobile 6. Du kan lese mer om operativsystemet i vår sniktitt på Windows Mobile 6.

(Kilder: GSM Arena, Engadget Mobile)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen