Her er fotballtilbudet til Altibox
Teknofil

Her er fotballtilbudet til Altibox

TV2 mistet jo som kjent sine rettigheter til å vise alle kampene i Tippeligaen, og rettighetene for kampene ble delt. NRK vil vise lørdagskampen og TV 2 sender en av kampene på søndager, samt mandagskampen på TV 2 Zebra.

Lyse kjøpte de resterende rettighetene til søndagskampene, og det har lenge vært spekulert i hvordan Lyse ville forvalte disse videre. Nå viser det seg at Lyse vil vise kampene på søndager via sin tjeneste Altibox og flere av søndagskampene i Tippeligaen vil bli sendt her.

Ny fotballportal
Den nye portalen vil bestå av seks kanaler, hvorav den ene kanalen blir interaktiv. Du vil på denne kanalen se levende bilder fra inntil fem kamper samtidig og i tillegg til de fem nevnte kampene få en løpende oppdatering av resultater og tabellsituasjon. 

De fem siste kanalene vil vise hver sin kamp i helhet fra søndagenes runde av Tippeligaen, og du vil fritt kunne velge hvem av kampene du vil se. Som basiskunde hos Altibox vil disse kanalene være tilgjengelig uten tillegg i prisen ut sesongen 2009.

Hvor finner du Altibox?
Altibox leveres i dag av 36 partnere i Norge, og er i all hovedsak tilknyttet en rekke energiverk i nærheten av byer og tettsteder. Det er rundt 125.000 kunder som i dag bruker Altibox.

Tjenestene til Altibox er en fiberløsning som inkluderer interaktiv-TV, internett, filmleie og telefoni. Her kan du sjekke om du har mulighet til å få fotballkamper via Altibox.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen