Her er énkrones-PC-en

Telekiosken er først ute i privatmarkedet med en énkronespakke med PC, mobilt bredbånd og mobiltelefon med abonnement til privatkunder, mot en bindingstid på 12 måneder.

For den ene kronen får du den bærbare PC-en Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5535, abonnement på Telenor mobilt bredbånd Kveld og Helg og mobiltelefonen LG KP202 med abonnementet Telenor Frihet.

I sin pressemelding oppgir Telekiosken at pakken totalt i løpet av bindingstiden vil koste 5.793 kr, hvorav 1.188 kroner kan benyttes til ringing eller meldinger. Det du ringer utover dette, kommer selvsagt i tillegg, samt at det vil påløpe ekstrakostnader på det mobile bredbåndsabonnementet dersom du kobler deg opp på dagtid.

– Dette er en økonomisk og praktisk pakke. Totalprisen inneholder mye ringetid og kunden slipper å orientere seg blant en rekke ulike abonnementer og produkter. I tillegg mottar man kun én faktura, sier kjedeleder Tor Ole Karlsen i Telekiosken.


Kjedeleder Tor Ole Karlsen i Telekiosken lanserer full mobilpakke til én krone.

Han sier tele og data stadig smelter mer sammen, og peker på at vi bruker den bærbare stadig mer trådløst.

Her er en oversikt over hva de ulike abonnementene koster i bruk:

Telenor Frihet:
Minuttpris 0,49,-
SMS 0,49,-
MMS 1,99,-
Startpris pr samtale 0,89,-

1 Minimumsfakturering kr 99
2 MMS fra web kr 2,99

Du kan bruke vår tjeneste Ringepriser for å finne ut hvilket abonnement som passer best til ditt bruk
.

Telenor Kveld og Helg:
Bruk Kveld & Helg i Norge 0,-
Bruk hverdager kl 07-17 i Norge Maks 50,- per dag1
Etablering 0,-

15 kroner per MB for EDGE/3G/Turbo-3G. 1,25 kroner per minutt for Trådløs Sone. Kvelder og helger regnes som mandag-fredag 17.00-07.00, alle helger (fredag 17.00-mandag 07.00) og bevegelige helligdager.

Mobil og PC
Mobilen du får med i pakken, LG KP202, er langt fra noen imponerende mobil rent spesifikasjonsmessig. Her er ikke noe støtte for Edge, 3G eller super-3G, kameraet er på puslete 0,3 megapiksler og lite minne og ingen mulighet for minnekort gjør den uegnet for å høre musikk på. Skal du kjøpe mobilen i butikken uten abonnement, koster den knappe 800 kroner. Her kan du lese mer om mobilen.

Heller ikke den bærbare i pakken er blant de dyreste, Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5535 koster vanligvis rundt 4.000 kroner i butikken. Den er en enkelt og nøytralt utseende maskin, og skjermen er på 15,4 tommer med oppløsningen 1280x800 (WXGA). Batterikapasiteten er ikke blant de beste, i tester vi har sjekket ligger denne rundt 60 minutter. Også kritisert blir mangelen på tilkoblingsmuligheter, og Blutooth-støtte får du heller ikke med på kjøpet.
Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen