Her er en bærbar PC som skiller seg ut

Den norske nettbutikken og PC-produsenten Multicom har gitt designeren Cecilie Grut i oppdrag å designe en serie med bilder som kan trykkes på lokket til bærbare datamaskiner.

For den ivrige fotograf eller firma er det også mulig å få sitt eget bilde på lokket, eller kanskje en firmalogo. Maskinen har fått navnet Xishan W252, og har en Intel Core i5-prosessor, matt 15,6-tommers skjerm med 1600 x 900 piksler. Resten av innholdet er mer eller mindre valgfritt.

Om du foretrekker et flagg er det også mulig
Om du foretrekker et flagg er det også mulig

– Vi er veldig stolte av å lansere denne serien, som vi mener er helt unike, sier daglig leder i Multicom, Tron Atle Løvig. Maskinene produseres i østen, og det er også mulig å få ditt eget design eller f.eks med firmalogo. Maskinen heter Xishan W252, og har en kraftig Intel Core i5 prosessor, matt 15.6” HD+ skjerm 1600x900 og valgfritt innhold.

– Designene er inspirert av den industrielle norske trenden kombinert med elementer som vanligvis ikke hører samme. Korsetter, utdrag fra gamle franske brev, en gammel togkupé, bilder fra en nedlagt fabrikk og en industrilampe er noen av elementene jeg har brukt til disse særegne designene, sier designer Cecilie Grut.

(Kilde: Multicom)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen