Giorgio Armani sammen med Samsungs Steve Lee. (Bilde: Samsung)

Her er den nye Armani-mobilen

Samsung Armani Night Effect

Form: Klassisk
Størrelse:
11,5 x 4,7 x 1,2 cm
Skjerm: 2,2 tommer, 320 x 240 bildepunkter
Nettverk: GSM 850/900/1800/1900
Internett: GPRS, Edge, 3G, HSDPA (3,6 Mbit)
Bluetooth: 2.0 m/A2DP
Lyduttak:
3,5 mm
Internminne: 120 MB
Minnekort: Micro-SD
Pris: Ca 3200 kroner
I butikkene: November

Samsung og Armani fortsetter samarbeidet, og lanserer nå en ny modell i Armani-serien: M7500 Night Effect.

Telefonen ligner overhodet ikke på den første Armani-modellen, som hadde en heldekkende trykkskjerm. Istedenfor har duoen denne gangen valgt en klassisk design.

Noen stor sak er telefonen ikke. Med en tykkelse på knappe 1,2 cm burde den gli fint ned i både dress- og bukselommer.

Lyser opp

At telefonen har navnet M7500 "Night Effect", er langt fra tilfeldig. På sidene av telefonen finner du nemlig en drøss med LED-lys som, vel, lyser opp i mørket.

LED-lysene former blant annet Emporio Armani-logoen, slik at eventuelle tilskuere ikke vil være i tvil om hvilken telefon du ringer med når du er ute på nattelivet.

Du kan velge om LED-lysene skal lyse opp i grønt, rødt eller blått.

Kan bli en knall musikktelefon

Samsung har tenkt på mer enn fancy når de har satt sammen M7500. Blant annet har telefonen fått både støtte for minnekort av typen micro-SD og utgang for vanlig 3,5mm-jack.

Dette gjør at telefonen oppfyller to av de viktigste kriteriene for å lage en god musikktelefon. At vi i tillegg har erfart at Samsung kan levere svært bra lyd i telefonene sine, gjør at forventningene til musikkegenskapene i M7500 er høye.

Dersom du har ledningsfobi, kan du bruke trådløse stereohodesett for å lytte til musikk, takket være telefonens støtte for A2DP.

Super-3G

Etter hvert som det dukker opp flere og flere internettbaserte musikkbutikker, er det greit å ha en telefon som byr på greie nedlastningshastigheter. M7500 Night Effect har både Edge, 3G og super-3G (HSDPA), noe som betyr at du vil oppnå den høyest tilgjengelige hastigheten i mobilnettet der du befinner deg. Riktignok har ikke telefonen støtte for hastigheter høyere enn 3,6 Mbit, men det er det heller ingen norske operatører som tilbyr i disse dager.

Telefonen har eller støtte for de fire store GSM-nettene, slik at du kan ringe overalt i verden der det finnes enten GSM- eller 3G-dekning.

Lanseres tidlig i Norden

M7500 Night Effect skal lanseres i Armani-hjemlandet Italia, og Norden, i løpet av november. Norge blir altså et av de første landene som får tilgang til telefonen. Prisen blir knapt halvparten av den første Armani-modellen, og vil lande på rundt 3200 kroner.

(Kilde: Samsung, pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen