Her er de nye Nokia-mobilene

Mobiltelefonen Nokia N96 er ikke overraskende en av de fire nye modellene finnene lanserer under 3GSM World Congress. Denne mobilen har vært mye omtalt det siste halvåret og Nokia selv lekket spesifikasjonene på nettet i forrige uke.

Ellers kom selskapet med tre andre mobiltelefoner, Nokia N78, Nokia 6210 Navigator og Nokia 6220 Classic.

Nokia N96

Det nye flaggskipet til Nokia er nå N96. Denne toppmobilen har alt det Nokia N95 kan tilby, pluss enda litt til. Den har 2,8 tommers skjerm, 16 megabyte minne, samt støtte for microSD-minnekort. Den er også utstyrt med GPS, 3G, HSDPA, WLAN og TV via DVB-H.

Telefonen skal dukke opp i løpet av tredje kvartal i år og prisen skal ligge på 550 euro (4 407 kroner uten norske skatter og avgifter).

Nokia N78

Den andre mobilen som ble lansert i Nokias N-series var N78. Dette er en mobil som kombinerer musikk, navigasjon og fotografi. Den er laget for å benytte Nokias egne tjenester som Nokia Music Store, Nokia Maps og Share on Ovi. Sistnevnte er en ny tjeneste for å dele personlige mediefiler. Av spesifikasjoner har N78 GPS, HSDPA, WLAN, 3,2 megapiksel kamera og innebygd FM-sender.

Denne mobilen skal dukke opp før sommeren og vil koste omtrent 350 euro (2 805 kroner uten norske skatter og avgifter).

Nokia 6210 Navigator

GPS er tydeligvis i tiden, for Nokia 6210 Navigator er den tredje mobilen Nokia lanserer i dag som har det innebygd. Denne har imidlertid, som selskapets første, integrert kompass for fotgjengernavigasjon. Av andre funksjoner kan Nokia 6210 Navigator by på HSDPA, FM-radio, MP3-spiller og 3,2 megapiksel kamera.

Nokia 6210 Navigator skal komme i butikken i løpet av tredje kvartal, og den skal da koste rundt 300 euro (2 404 kroner uten norske skatter og avgifter).
Nokia 6220 Classic

Selv med et ganske beskjedent nummer i Nokias modellserier har 6220 Classic imponerende spesifikasjoner. Den har ikke minst et kamera med oppløsning på fem megapiksler, Carl Zeiss-opptikk og Xenon-blitz. Videre har også denne modellen GPS og HSDPA. Bildene som tas med 6220 Classic vil bruke GPS til å ”geotagge” bildene, slik at det registreres hvor bildene er tatt.

Nokia 6220 Classic er heller ikke ute før i tredje kvartal i år. Prisen skal ligge på 325 euro (2 604 kroner uten norske skatter og avgifter).

Les også:

- Kameratøffing og ny Walkman
- De største mobilnyhetene
- Helt nytt fra Sony Ericsson

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen