ANBEFALING: Her er de beste hybridkameraene
Anbefaling

Her er de beste hybridkameraene

Hvilket hybridkamera du bør velge kommer an på hvilke behov du har. Så i tillegg til å anbefale konkrete modeller, har vi anbefalinger om merker du bør velge etter hvilke behov du har.

     Panasonic Lumix DMC-GH2
Alternativ tekst mangler

Hvis du legger vekt på rask autofokus eller avansert videofunksjon, eller du trenger den beste erstatningen for en optisk søker, er det Panasonic GH2 du bør satse på. Dette er også det dyreste av hybridkameraene. Panasonic har også enklere modeller som G2 og G10, samt en mer kompakt modell i GF2

   Olympus PEN E-PL2
Alternativ tekst mangler

Tenker du mer på størrelse eller design, vil vi anbefale Olympus E-PL2. Det er kompakt og lekkert, du kan få elektronisk søker til det hvis du ønsker og det er stort utvalg av optikk. Vil du gjerne gå opp ett trinn på stigen, tilbyr Olympus også E-P2.

     Sony NEX-5
Alternativ tekst mangler

Hvis du er nybegynner, og trenger noe kraftigere enn et kompaktkamera, men ikke noe som krever for mye teknisk innsikt, er Sony NEX-5 et godt valg. I hvert fall hvis Sony kommer med mer og bedre optikk.

 

     Samsung NX 100
Alternativ tekst mangler

Samsung skiller seg ikke voldsomt ut på noe felt. Men trenger du en svært god skjerm, og et godt grep på kameraet, kan du vurdere Samsung. I skrivende stund er også Samsung NX100 det desidert billigste på markedet. Du kan få det for under 2200 kroner inkludert objektiv. Det alene gjør det svært lett å anbefale.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen