Her er DDR3 på 2 GHz

Team Xtreem DDR3-2000
Team Xtreem DDR3-2000
(Klikk for større bilde)
Modulene i CPU-Z
Se ytelsen i Everest
Rekordmodulene i aksjon

Som vi meldte om for noen dager siden er Corsair på farten med DDR3-moduler som kjører på 2 GHz. Den ukjente modul-produsenten Team vil ikke være dårligere, og kjører også en "live"-demonstrasjon av DDR3-moduler på 2 GHz effektivt.

Nærmere bestemt er det selskapets Xtreem DDR3-2000-moduler det er snakk om. Modulene klarer 2 GHz med innstillingene 9-9-9-20 og 1,9 Volt. Modulene er basert på minnebrikker fra Micron.

Ikke bare opererer Teams moduler på rekordfrekvensen 2 GHz, de er også utstyrt med eksostisk kjøling. Kjøleløsningen er produsert av ikke helt ukjente Thermalright, noe som burde borge for kvalitet. Konkret er det snakk om modellen HR-07.

Team viser også frem DDR2-moduler på 1333 MHz effektivt og innstillinger på 5-6-6-18 (2,35 Volt).

Ifølge Team selv benytter de seg ikke av "håndplukkede" minnebrikker, slik de hevder enkelte andre produsenter gjør. Det burde borge for lavere priser, selv om det foreløpig er ukjent hvilket prisnivå Team legger seg på med sine DDR3-moduler.

Foreløpig er ikke Team representert i Norge, men selskapet håper å kunne tilby sine produkter også i det høye nord om ikke lenge. Tidligere har selskapet satset mest mot OEM-markedet, og produsert moduler for PC-integratører, men vil nå også ut til sluttbrukerne i "retail"-markedet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen