Her er Blu-ray-filmene du må ha

Her filmene som gir deg det teknisk beste resultatet og utnytter den nye Blu-ray-spilleren din maksimalt. I tillegg utnytter disse også TV-en og lydanlegget ditt maksimalt.

1. Wall-e (2008)
Dette er en perle av en film. Ikke bare rent kvalitetsmessig, men den utnytter Blu-ray til sitt fulle potensial og den er en bildemessig nytelse. Lydmessig med Dolby True HD får du også en opplevelse på dette området som gir deg bakoversveis.


2. The Dark Knight (2008)
Dette er også en film som er en ren nytelse å se på. Du oppdager detaljer i denne Blu-ray-versjonen som du kan lete lenge etter på DVD uten å være i nærheten av. Lyden er også en kvalitetsmessig nytelse. Hvis du ikke har kjøpt denne bør du gi deg selv en julepresang.


3. Transformers (2007)
En film som kanskje ikke appellerer til alle rent innholdsmessig. Liker du denne typen filmer så holder den et kvalitetsnivå på bildesiden og på lydsiden som gir anlegget ditt en utfordring. Her får du blant annet se hva subwooferen din er god for.


4. Apocalypto (2006)
Mel Gibsons film er en underlig og ikke minst blodig greie. I filmen snakker alle maya uten at dette trekker ned. Det er imidlertid en bildekvalitet og lydkvalitet på denne filmen som vil gi deg frysninger. Med jungeldetaljer og farger som man ikke ser hver dag er denne filmen en visuell nytelse.


5. James Bond Boks (2008)
Man skulle ikke tro at mange av disse gamle filmene kunne bli gode greier, men til og med den eldste av dem, Dr. No, har fått en kvalitetsmessig heving som er imponerende. Thunderball er blitt enda bedre. Dette er James Bond slik du aldri har sett ham, eller hørt ham, før.


Snart - Band of brothers
Denne må du ikke gå glipp av. Den er rett rundt hjørnet og de som har sett den sier at både bile og lydkvalitet er enestående. Masse ekstra godsaker og ikke minst en serie som oser kvalitet.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen