Her er bildene fra aprilfesten

Tålmodig hund. (Foto: eitp)
Tålmodig hund. (Foto: eitp)

I hele april har flere titalls Akam-lesere og forumbrukere utfordret seg selv til å ta gode bilder hele måneden. Nå er aprilfesten over, og mange av forumbrukerne kan se tilbake på en svært så kreativ måned med gode bilder som resultat.

Ett eksempel er brukeren eitp, som valgte å følge TV2s fotokonkurranse i forbindelse med værmeldingen. På dag 1 var temaet "Bursdagsfest", og bildet til høyre ble eitps resultat.

Utfordringene forumbrukerne ga seg selv var mange og varierte. Mens noen forpliktet seg til å kun bruke et gammelt mellomformatkamera, valgte andre å kun ta panoramabilder eller kun ta bilder fra vedkommendes daglige liv.

Du kan se alle brukernes bidrag på forumet.

Vi i Akam er veldig glade for slike initiativer som dette fra brukerne, og vi har derfor valgt å gi en gave til de tre brukerne vi syntes presterte de beste bildene i løpet av aprilfesten. Vi understreker imidlertid at dette ikke er en premie. Aprilfesten handlet om å utfordre seg selv - ikke å konkurrere med andre - men vi ønsket å gi en liten oppmerksomhet til de deltagerne vi syntes gjorde en ekstra god jobb.

Først ut er eitp som allerede er nevnt, for å ha mot til å delta på TV2-værets fotokonkurranse hver dag i en måned - og som faktisk presterte å vinne en av dagene i tillegg! Bildet hans fra dag en, av bursdagshunden, er rett og slett ubetalelig, og mange av hans andre bilder er også svært gode og stemningsfulle. Hans kreative og gjennomgående gode måte å løse oppgavene på, gjør at vi velger å belønne hans innsats. Bravo!

Foto: sverrelerre
Foto: sverrelerre

Neste mann ut er sverrelerre som kun har benyttet en 10-20mm vidvinkelzoom på sin Nikon D40 i en hel måned, og med denne kombinasjonen har tatt en rekke interessante bilder. For gjennomgående god kvalitet og spennende vinkler gir vi sverrelerre en liten påskjønnelse som takk for innsatsen. Godt jobbet!

bObleJet synes vinterhager er noe av det styggeste på jord, men det skulle man ikke tro så vakkert som han fotograferer dem. For å ha gjort fantastiske bilder av en vanskelig oppgave belønner vi bObleJet med en liten gave!

Foto: bObleJet
Foto: bObleJet

Og denne gaven som disse tre får, hva er så det? Jo, Adobe har vært snille nok til å gi oss tre Lightroom-pakker til en verdi av ca kr 2500,- per stykk, som belønning for en vel utført jobb i aprilfesten. De heldige tre kan sende oss sin postadresse på post@akam.no og motta hver sin Lighroom-pakke i posten.

Det er imidlertid andre som også må fremheves i forbindelse med aprilfesten. I tillegg til de tre vi allerede har nevnt var det mange som bidro med gode biloder, men selv om han etter vår mening ikke nådde helt opp til toppen denne gangen, ønsker vi å gi heder og ære til PlaCBo som også imponerte Akam-redaksjonen med sine bilder. Heder og ære i bøtter og spann går også ut til tomsi42 som ikke bare tok initiativet til aprilfesten men var også ansvarlig for mange gode bilder i løpet av måneden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen