Her er årets julegave - i 2009
Teknofil

Her er årets julegave - i 2009

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Microsoft jobber for tiden intenst med å gjøre ferdig sitt nye operativsystem Windows 7. Dette systemet, som skal ta over for Vista, har allerede spredd seg i form av en testversjon og responsen har vært positiv. Systemet skal både være raskere og mer stabilt. For den vanlige bruker er derimot systemet langt fra klart. Men forhåpentligvis vil du ikke måtte vente alt for lenge.

Satser på julesalget
Ifølge Cnet har Microsoft nå sagt at de planlegger å ha det nye operativsystemet klart innen jul neste år. Håpet er at maskiner som blir produsert til julesalget skal komme med Windows 7 ferdig installert. Dette betyr at operativsystemet må være klart allerede på sensommeren neste år ifølge Cnet News.

- Det vil helt klart bli et julefokus på Windows 7, sier Microsoft-direktør Doug Howe, ifølge Cnet News.


Windows 7 er foreløpig inne i de aller første testfasene.

Vil ikke gi offisiell dato
Microsoft er derimot lite villige til å gi noen helt eksakt og offisiell dato for lanseringen. De frykter at en eventuell utsettelse av denne vil medføre mange skuffede kunder.

Operativsystemet er inne i første testfase hvor utvalgte utviklere får prøve ut systemet. Denne versjonen har likevel allerede spredd seg på nett via flere fildelingsnettverk. Microsoft håper testfasen vil gå greit unna og at de kan kjøre ut de første betaversjonene av Windows 7 tidlig neste år.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen