Her er årets julegave
Teknofil

Her er årets julegave

Fagbladet Elektronikkbransjen holdt i går sitt årlige event "Årets julegaver". Her lanserer bladet det de mener bør ligge under norske juletrær av elektroniske produkter. Foruten årets julegave ble det blant annet gitt priser til både årets mobiltelefon, årets spill, årets dataprodukt og årets fotoprodukt.

Blu-ray ready for take-off
I årets kåring gikk Blu-ray-spillere av med storeslem og ble kåret til årets julegave. Grunnlaget for avgjørelsen er at det nå kommer stadig billigere spillere, og tilgangen til innhold har blitt større. Lenge har folk sittet på gjerdet i forhold til hvorvidt de skal anskaffe seg slike spillere. Nå kan folk trygt komme ned fra gjerdet mener Elektronikkbransjen.

- Tilgangen på BD-filmer og -spillere er nå så god, at forbrukerne ikke lenger trenger sitte på gjerdet. Inngangsbilletten er lav for å få full glede av de mange HD-klare TV-ene folket har kjøpt, og mange vil få en aha-opplevelse når de ser sin første BD-film hjemme i stua. Det vi i dag kaller høyoppløst er fremtidens standardoppløsning, sier ansvarlig redaktør i fagbladet Elektronikkbransjen, Stian Sønsteng, ifølge pressemelding.


Blu-ray-spillere har den siste tiden blitt stadig billigere, og Elektronikkbransjen mener det ikke elnger er grunn til å vente med å kjøpe.

Elektronikkbransjen har derimot unnlatt å peke ut en spesiell vinner, men om du selv vurderer å anskaffe deg selv eller din familie en Blu-ray-spiller til jul kan kanskje vår test av Blu-ray være en hjelp på veien.

Iphone vant igjen
Men det var ikke kun Blu-ray-spillere det ble kastet glans over i går. Av andre viktige kåringer fikk "Littel big planet" æren av å tituleres "årets spill", mens minimaskinen Acer Aspire One ble kåret til årets dataprodukt. Alle kunder hos RiksTV kan glede seg over at den nye PVR-mottakeren Grundig DTR 8860 ble årets digitalboks. Iphone 3G, som ble kåret til årets mobiltelefon på Gulltasten i år, stakk nok en gang av med denne seieren i Elektronikkbransjens kåring.


Acer Aspire One ble kåret til årets dataprodukt.

Her er alle utmerkelsene som ble gitt i Elektronikkbransjens kåring Årets Julegave 2008:

Årets julegave: Blu-ray-spillere
Årets mobiltelefon: Iphone 3G
Årets digitalboks: Grundig DTR 8860
Årets tilbehør: Sandisk minnekort
Årets småelektriske: Electrolux Ergorapido
Årets film: Mamma Mia!
Årets fotoprodukt: Panasonic G1
Årets dataprodukt: Acer Aspire One
Årets spill: Little Big Planet
Årets klassiker: Kenwood Major
Årets hvitevare: Tørketromler med varmepumpeteknologi
Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen