Her er årets beste mobiler

Organisasjonen EISA kårer hvert år de beste teknologiproduktene i en hel rekke kategorier. Rundt 50 teknologimagasiner fra omtrent 20 europeiske land stemmer frem de beste produktene. Nå er kåringen for 2007/2008 offentliggjort.

Les også:

- Samsung lanserer fire nye Ultra-mobiler
- TEST: Nokia N95
- Nokia N93 vinner pris

Nokia til topps igjen

De som har fulgt disse kåringene de siste årene leer nok ikke engang på øyelokkene når de ser at Nokia N95 har tatt seieren i kategorien for beste mediemobil. De to foregående kåringene i denne kategorien har nemlig ført til seier for Nokia N90 (2005/2006) og Nokia N93 (2006/2007).

Uansett er Nokia N95 en spektakulær mobil, så seieren er fortjent nok. Denne mobilen kan enkelt beskrives slik juryen gjorde det i sin begrunnelse:

- Inne i Nokia N95s eksepsjonelt ergonomiske skall har de funnet plass til praktisk talt enhver funksjon man kan tenke seg i en mobiltelefon.

Beste mobiltelefon

Når det gjelder beste mobiltelefon gikk Samsung av med seieren i denne kategorien. Den lekre skyvemobilen U700 får skryt for kombinasjonen av et lekkert ytre og et imponerende indre.

Spesielt får Samsung skryt for at telefonen har HSDPA-støtte, som gir datahastigheter langt over det tradisjonelle 3G-nettet. Videre blir både musikkstøtten og kameraet vektlagt, i tillegg til det ”slående designet”.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen