Her er årets beste bilder
Teknofil

Her er årets beste bilder

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Magasinet National Geographic kårer årlig årets beste bilder. Nå har de slått til igjen og både fotointeresserte og de som er glade i det estetiske kan glede seg.

Hos National Geographic kan du se alle vinnerne fra årets kåring.

Tre kategorier
Det er i alt tre kategorier som premieres i årets konkurranse, "Personer", "Steder" og "Natur". National Geographics har utvilsomt hatt et stort materiale å velge mellom, for bildene som presenteres er absolutt en fryd for øyet. I kategorien "Personer" gikk fotografen Joshua Managan fra Australia av med seieren for dette bildet.


Juryen mener bildet er så og si tidløst og at kvinnen som er fotografert fanger beskuerens nysgjerrighet.

I kategorien "Steder" vant Subrajhit Basu med et bilde fra en offentlig brytekamp i India hvor han har fanget to unge brytere i aksjon. Juryen påpeker at de er minst like fascinert av publikum i bakgrunnen som av de to bryterne.

Seiret med kuportrett
I kategorien natur gikk fotografen Wendy Erlendson fra Canada av med seieren. Hennes portrett av en ku. Juryen mener fotografens tilsynelatende kontakt med kuen bringer bildet opp på et høyt nivå, ikke minst mener de lyskomposisjonen gjør seg meget godt.


I tillegg til disse fire vinnerne delte også juryen ut såkalt honorable mention til en rekke bilder. I tillegg var National Geographics lesere med å kåre sine egne favoritter.

Her kan du selv se alle bilder som ble premiert i kåringen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen