Her er 2008-mobilene til Motorola

Problemet med å presentere kommende mobiltelefoner på møterom verden over er at det som oftest er deltagere med mobilkameraer på plass. Det opplevde ikke minst Motorola under sin presentasjon her om dagen.

For Mobile Phone Helpdesk var på plass og fikk tatt spionbilder av noen av selskapets kommende modeller i 2008. Meningen med presentasjonen var visstnok å vise frem årets julemobiler. Ved en feiltagelse viste imidlertid selskapet også frem fire nye mobiler.

Les også:

- Den nye bananmobilen
- Mobilen får storskjerm
- Motorolas skinnende rullestein

Motorola Skarven

En av de nye mobilene som skal slippes i løpet av 2008 er Motorola Skarven. Dette er en mobil for fotoentusiasten og en del av selskapets nye Zoom-serie. Hvorvidt det er den bebudede åtte megapiksel-mobilen med optisk zoom er Mobile Help Desk imidlertid ikke sikre på.

Formfaktoren skal være den samme som vi finner på Motorola RIZR Z8. Størrelsen på skjermen skal være hele 2,8 tommer og den skal kunne vise frem hele 16,7 millioner farger.

Motorola X Pixl

X Pixl er den første mobilen til Motorola med fem megapiksler kameraoppløsning. Meningen er at den skal kunne konkurrere med toppmobiler som Nokia N95, Samsung G600 og Sony Ericsson K850i. Denne er utviklet i samarbeid med Kodak.

Når telefonen lanseres offisielt vil den visstnok få navnet Motorola Z12. Dette er en mobiltelefon med helt standard formfaktor.

Motorola Texel

En av selskapets neste musikkmobiler er Motorola Texel. Den vil derfor plasseres i ROKR-serien til selskapet og skal være utstyrt med samme design. Det betyr at tastaturet vil endres ut fra hvordan mobilen skal brukes. I vanlig telefonmodus er det nummertastatur, mens det dukker opp musikkrelaterte taster hvis man er i musikkmodus.

Mobilen skal ha innebygd 3,5 mm jack-inngang, slik at det er mulig å bruke et hvilket som helst standard headsett. Telefonen skal visstnok ikke lanseres offisielt før i februar og mars 2008.

Motorola Genghis

En av neste års kommende businessmobiler fra Motorola er Genghis. Den skal allikevel ikke være beregnet på den mest krevende brukeren og skal således plasseres i startsegmentet. Allikevel har den fullt QWERTY-tastatur. Den skal også være langt mer designorientert enn vanlig businessmobiler.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen