(Bilde: Microsoft)

Her tar Steve Ballmer farvel med Microsoft

Det ble en følelsesladd og tårevåt avskjed for den mangeårige sjefen.

Det er mye som kan sies om den eksentriske, avtroppende Microsoft-sjefen Steve Ballmer, som tidvis har vært en kontroversiell skikkelse også i egne rekker.

Én ting som imidlertid er sikkert når det gjelder Ballmer er at han har et genuint lidenskapelig forhold til det han driver med, noe som ble ettertrykkelig bekreftet da han holdt sitt aller siste ansattemøte hos Microsoft nylig.

Følelsesladd farvel

Nettstedet The Verge har publisert en video av møtet, hvor en sterkt beveget Steve Ballmer lot tårene trille fritt mens han tok farvel med selskapet han har vært en del av i over tretti år og ledet de siste tretten årene. Videoen kan du se under.

– Bare la meg nyte dette øyeblikket en stund, sa Ballmer etter den varme velkomsten til de oppmøtte, og startet talen sin med å uttrykke en dyp takknemlighet overfor de ansatte i selskapet.

– Dere jobber for verdens beste selskap. Ta det til dere, fortsatte den avtroppende sjefen i kjent, entusiastisk stil til jubel fra Microsoft-forsamlingen i salen. Han avsluttet talen med å spille en låt han mente var passende for anledningen, nemlig «The Time of My Life» fra filmen Dirty Dancing.

Steve Ballmer startet i Microsoft i 1980 og var sjef for en rekke ulike avdelinger i selskapet, før han til slutt klatret til topps i hierarkiet og tok stafettpinnen fra Bill Gates som selskapets toppsjef i januar 2000. Han kunngjorde sin avgang i august i år.

Microsoft står nå overfor mange utfordringer: Planlegger store omstillinger for å bli mer konkurransedyktige »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen