Her suser han av gårde i 80 km/t med en jetpack
Teknofil
(Bilde: DreamScience)

Her suser han av gårde i 80 km/t med en jetpack

Thrusters kan gjøre enhver sport til ekstremsport.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hvis du er glad i fart, enten det er i skibakken på et snowboard eller i nedoverbakker på et longboard, kan det ville produktet Thrusters være noe for deg. 

Kraftige motorer

Thrusters er et ganske unikt produkt laget av briten Adam Contoret, som ville ha litt mer fart i luften da han drev med paragliding. Da produktet var ferdig innså han imidlertid at det kunne brukes til flere ting enn bare paragliding, slik som snowboarding og skateboarding.

Dingsen består av fire små jetmotorer festet til en stang, og er ment å dra bæreren fremover i forrykende fart. I en test du kan se nederst i artikkelen klarte de å komme opp i en hastighet på hele 80 kilometer i timen, på flat mark. 

Thrusters blir holdt igang av en batteripakke, som kan holde jetmotorene igang på maks styrke i rundt 15 minutter. Med mindre du står på flat mark vil du imidlertid neppe ha maks hastighet uansett, og dermed holde batteriet gående mye lenger. 

Det koster å være kar

Prosjektet er fortsatt tidlig i testfasen, og Dreamscience, selskapet til Contoret som jobber for å få produktet til å bli en realitet, har fortsatt ikke noen håndfaste planer for når Thrusters vil slippes.

De anslår imidlertid at hvis de får landet en produksjonsavtale vil det endelige produktet trolig ligge på mellom 5- og 10 000 dollar, altså mellom 30 000 og 60 000 kroner. Ikke akkurat småpenger, men hva hadde du forventet av et sett personlige jetmotorer? 

Sjekk videoen under hvor du klarer å skli bortover i 80 kilometer i timen: 

Alle kule ting har jetmotorer: 
I fjor kunne du kjøpe din helt egne Batmobil »

(Kilde: Dreamscience via Gizmag)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen