(Bilde: Twitter)

Her setter Ellen DeGeneres ny Twitter-rekord

Oscar-påfunnet til komikeren ble svært godt mottatt av Twitter-brukerne.

Filmindustriens aller største begivenhet, Oscar-utdelingen, ble nylig avviklet med den populære komikeren Ellen Degeneres som vertskap for den prominente forsamlingen.

Ved siden av å bestille pizza for de oppmøtte, gjøre narr av Jennifer Lawrences fall i trappen under fjorårets utdeling og omtale Liza Minnelli som en mann forkledd som Minelli, bestod de humoristiske innslagene i år også av en aldri så liten Internet-rekord. 

Under sendingen erklærte nemlig DeGeneres at hun ønsket å sette en ny rekord i antall «retweets», altså det antall ganger en Twitter-melding republiseres av andre Twitter-brukere.

Slo Obama med god margin

For å klare dette samlet den kjente komikeren sammen en gruppe av noen av de mest kjente filmstjernene og arrangerte et «selfie»-bilde. House of Cards-skuespilleren Kevin Spacey, Julia Roberts, Meryl Streep, Brad Pitt og Angelina Jolie var blant de avbildede skuespillerne.

Etter at bildet ble lagt ut på Ellens Twitter-konto har antall republiseringer av meldingen allerede i skrivende stund kommet opp i solide 2,7 millioner, noe som med svært god margin er ny rekord.

Den amerikanske presidenten Barack Obama hadde den forrige rekorden i antall republiseringer, med «fire nye år»-meldingen fra november 2012. Denne har «bare» kommet opp i litt over 780 000 og er altså dermed grundig slått.

På tredjeplass ligger Twitter-meldingen fra Glee-skuespilleren Lea Michelle som ble publisert i forbindelse med Glee-kollegaen Cory Monteiths dødsfall, som tok rekorden i 2013 med litt under 400 000 republiseringer.

Twitter har nylig testet ut ny design: Nå kan tjenesten bli mer lik Facebook »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen