(Bilde: Philips)

Her ser du Philips lynraske skjerm for spillere

Kommer med ekstra høy frekvens.

IFA-messen i Berlin drar seg mot slutten, men fortsatt det flere nye produkter som lanseres. Philips er en av mange produsenter på messen, og nå har selskapet sluppet en helt ny dataskjerm for spillere.

Skjermen har fått produktbetegnelsen Philips Brilliance 242G5DJEB/75, og med denne ønsker Philips å tilby en skjerm som først og fremst er myntet på aktive spillere som krever en rask og responsiv opplevelse. 

Høy frekvens

Den nye skjermen er 24 tommer stor og takler en bildefrekvens på hele 144 Hz. Videre har den et sideforhold på 16:9, hvilket resulterer i en oppløsning på 1920 x 1080 piksler.  

Philips Brilliance 242G5DJEB/75 har fått et panel som bruker TN-teknologi, og i bakkant er det LED-belysning som holder bildet synlig. For at skjermen skal være mest mulig tiltalende for spillere er også responstiden god, med en oppgitt tid fra grå til grå på 1 millisekund. Panelet har også en grei innsynsvinkel som er oppgitt til 170 grader. 

Egen fjernkontroll 

Her er fjernkontrollen som medfølger den nye monitoren til Philips. .
Her er fjernkontrollen som medfølger den nye monitoren til Philips. . Foto: Philips

Den nye skjermen fra Philips er som nevnt myntet på spillere, og den har derfor også fått en egen fjernkontroll. Denne kontrollen er riktig nok koblet til skjermen via ledning, og har noen få knapper som gjør det enkelt å navigere rundt i skjermens meny, og samtidig lagre to standardprofiler.

Videre finner vi også de tilkoblingsmulighetene du måtte trenge. På baksiden finner vi innganger som VGA, DVI, HDMI og DisplayPort 1.2. I tillegg har skjermen fire stykk USB-porter som støtter versjon 3.0.

Om skjermen blir å finne på våre breddegrader og hva prisen ender på er ikke kjent.

Mer sugen på en monitor som klare å gi deg 4K-oppløsning?
Les mer om vårt første måte med Samsungs nye råtass »

(Kilde: Techpowerup

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen