Acer XR382CQK.
Acer XR382CQK. (Bilde: Colourbox/3853693)

Her kommer enda en kurvet gigantskjerm som skal oppsluke spillerne

Acer med ny modell.

Store, kurvede spillskjermer ser definitivt ut til være på moten for øyeblikket, og nå har taiwanske Acer lansert en ny kandidat som skal kjempe om spillernes gunst. Det melder blant andre Slashgear.

Den nye skjermen har modellbetegnelsen XR382CQK og kan skryte på seg generøse dimensjoner på upåklagelige 37,5 tommer. I tillegg har den altså et kurvet panel og kan dessuten skilte med det ultrabrede 21:9-formatet for de som foretrekker den panorama-aktige spillopplevelsen.

Adaptive Sync

Av øvrige spesifikasjoner har Acers nye modell en oppdateringsfrekvens på 75 Hz, som riktignok ligger en del under det mange andre nye spillskjermer kan skilte med for tiden.

Foto: Acer

Oppløsningen er på 3440 × 1600 piksler, som kan sies å være en nødvendighet med en skjerm på denne størrelsen, og i kraft av å være en spillskjerm er den som seg hør og bør utstyrt med teknologi som skal hindre riving i bildene i form av Adaptive Sync.

Paneltypen er IPS, som innebærer at responstiden ligger på 5 millisekunder, og lysstyrken topper seg på 300 nits. Tilkoblingene omfatter HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, fire USB 3.0-porter og én USB 3.1 Type-C-port.

I USA er skjermen lagt ut med en pris på 1300 dollar, cirka 10 600 kroner, på Acers egne hjemmesider. Norsk pris og lansering er ennå ikke kjent.

BenQ lanserte nylig en stilren skjerm med unik funksjon »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen